VÄLKOMMEN TILL
ACTIVE INSTALLER CLUB


Active Installer Club har idag ca. 70 medlemsföretag. Genom att dela upplevelser tror vi att banden stärks, inte bara mellan leverantör och kund, utan det ger även våra medlemmar goda möjligheter till ett starkt proffessionellt nätverkande sinsemellan. Vi på ROCKFON är glada över möjligheten att få ge det lilla extra till de företag som använder ROCKFONs produkter.

Active Installer Club är till för undertaksentreprenörer och vi hoppas att klubben ska öka kunskaperna om ROCKFON och våra produkter, men också ge tillfällen att nätverka med varandra. Klubben skall vara till nytta och nöje för Er.

Vi har många nyheter på gång så om du inte redan är medlem kan du anmäla ditt företag till Active Installer här.
STUDIERESA TILL BERLIN
DEN 4-7 APRIL 2019


Vi skall uppleva både det nya och det gamla Berlin och se stadens många olika sidor. Naturligtvis kommer vi att smaka på den goda Tyska ölen och äta lokal Berliner mat.

Under vårt besök på undertaksfabriken i Cigacize, Polen, kommer ni att få möjlighet att lära er mer om våra skivor och de många valmöjligheter ni har tillsammans med Rockfon.


Vem kan följa med?

Vid 125 intjänade poäng under perioden okt 2017 tom februari 2019 kan en person följa med utan kostnad, vilket också betyder att om företaget tjänat ihop 250 poäng kan 2 personer följa med osv.

Vid mindre än 50 poäng kostar det 9000 kr, 51-100 poäng 6000 kr, 101-124 poäng 3000 kr per person.

Vänligen notera att antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller.


ANMÄL DIG HÄR SENAST DEN 8 MARS!
FÅ INFORMATION FRÅN ROCKFON FÖRE ALLA ANDRA

Som medlem i Active Installer Club kommer du att få mail från oss med uppdateringar om klubbens aktiviteter, information om nyheter, fördelaktiga erbjudanden, klubbarrangemang och mycket mer.