ÅRETS STUDIERESA GICK TILL
DÜSSELDORF OCH ROERMOND!


Active Installer klubbens studieresa 2016 gick till Düsseldorf.

Från Düsseldorf gjorde vi en dagsutflykt med buss till Roermond där vi besökte ROCKWOOL fabriken. Vi fick en introduktion till produkterna hos vårt systerbolag ROCKPANEL, men även till produktionen av våra egna ROCKFON produkter. Dessutom fick vi en djupare inblick i upcyclingsprocessen som vi talade om under förra årets acitve Installer studieresa till London.

Vi på ROCKFON är glada för att ni är villiga att delta när vi har teambildningsaktiviteter på programmet. Vi hoppas också att ni hade en trevlig dag med drönarrace, interaktiv stadsvandring och inte minst city Hot Rod Rally.

Stort TACK till alla er som var med för att ni bidrog till att resan återigen blev en succé.

Kontakta Mia Björk på mia.bjork@rockfon.se om du vill se fler bilder från resan.
ISLAND

I mars 2012 introducerades ROCKFON Active Installer Club - en klubb för undertaksentreprenörer. Vi kickstartade med en tävling där vi lottade ut luvtröjor, företagsevent och högvinsten var en Islandsresa.

Vi hade några fantastiska dagar på Island med studiebesök på Reykjaviks nya konsert och konferenshus SPIRA, konferens, naturupplevelser och inte minst… trevligt sällskap!

Sedan 2012 har medlemmarna i Active Installer Club samlat poäng genom att köpa undertak från ROCKFON. Varje köpt m2 har genererat poäng! Dessa har sedan kunnat lösas in vid klubbaktiviteter.
BERLIN OCH CIGACICE

I oktober 2013 åkte klubben på studieresa till Berlin. Härifrån åkte vi sedan med buss till ROCKFON:s fabrik i Cigacice, Polen. Vi är stolta och glada över att kunna visa vår produktion och inte minst den alldeles nya CITO linjen. Utöver studiebesöket hade vi gott om tid för trevlig samvaro med bl. a. stridsvagnskörning på ett gammalt militärområde utanför Berlin.

Active Installer Club har idag ca. 70 medlemsföretag. Genom att dela upplevelser tror vi att banden stärks, inte bara mellan leverantör och kund, utan det ger även våra medlemmar goda möjligheter till ett starkt proffessionelt nätverkande sinsemellan. Vi på ROCKFON är glada över möjligheten att få ge det lilla extra till de företag som använder ROCKFON:s produkter.

Active Installers Club är till för undertaksentreprenörer och vi hoppas att klubben ska öka kunskaperna om ROCKFON och våra produkter, men också ge tillfällen att nätverka med varandra.
ANTWERPEN

I oktober 2014 åkte klubben på studieresa till Antwerpen. De 40 deltagarna fick uppleva många lärorika och spännande aktiviteter.

Bland dessa kan nämnas besöket på ROCKFONs bärverksfabrik Chicago Metallic med rundvandring i tillverkningen, men också nya teoretiska kunskaper blandat med praktik.

Resan bjöd även på möjlighet att lära känna Antwerpen gåendes, per RIB-båt och från helikopter.
LONDON

I September 2015 genomfördes Active Installer klubbens årliga studieresa.

Denna resa som var den fjärde i ordningen på lika många år gick till London. Deltagarna bjöds på en förhandstitt på ROCKFONs nya produktlinje ROCKFON® BlankaTM vilken väckte stort intresse. Vi fick även en inblick i ROCKFON UK´s retursystem som använts vid ett antal större projekt under de senaste åren.

Det fanns naturligtvis även tid att interagera med varandra, ett tävlingsmoment i form av GoCart Race och mycket god mat och dryck.